Kerstloterij Scouting St. Jozef

Foto:

Doe mee met de jaarlijkse kerstloterij van Scouting St. Jozef en maak kans op verrassende en spannende kerstpakketten. Help één van de leukste jeugdverenigingen van Dongen en koop vanaf zaterdag 7 november loten. Ook dit jaar zal de opbrengst van de loterij worden gebruikt om grote uitgaven, zoals kampmaterialen, te bekostigen.

Voor het kleine bedrag van slechts 50 eurocent maakt u al kans op een hoofdprijs, maar u bent natuurlijk vrij om te bepalen hoeveel loten u bij de leden van Scouting St. Jozef koopt. Vanaf zaterdag 7 november worden deze huis aan huis verkocht en ook op het Looiersplein kunt u hiervoor aanstaande zaterdagmiddag terecht. Naast de kerstpakketten zijn er dit jaar weer een groot aantal taarten te winnen.

Iedereen is welkom bij de trekking van de loterij op vrijdag 18 december om 20:00 uur tijdens de kerstviering in De Bergen. De winnende lotnummers worden ook in het eerstvolgende Weekblad voor Dongen na de trekking bekend gemaakt. Bovendien zal de uitslag te zien zijn op de website

Help de kinderen van Scouting St. Jozef en koop loten!

Reacties