B.I.A.N.C.A. Store staat voor service en kwaliteit

Foto:

Sinds kort is Dongen weer een bijzondere winkel rijker. In een prachtig, ruim opgezet pand aan de Hoge Ham 111 (naast Oog & Blik) opende Bianca Tromp (38) er samen met haar partner Erwin Looijmans de B.I.A.N.C.A.-Store, een fashion winkel die écht wat toevoegt aan het bestaande aanbod in Dongen. Dongen.nieuws.nl nam een kijkje.

Met meer dan tien jaar ervaring in de modebranche in verschillende facetten vond Bianca de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen “Het begon steeds meer te kriebelen. Je ontwikkelt in de loop der jaren een eigen kijk op je vakgebied en wil dat natuurlijk het liefst in de praktijk brengen. Toen ik de kans kreeg om mijn plannen in dit pand te verwezenlijken heb ik de knoop doorgehakt” aldus Bianca, die een duidelijke visie heeft op wat ze met haar winkel wil uitstralen: “ de fashion winkel is opgebouwd met merken waar wij volledig in geloven en waarin service en tijdloze kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij B.I.A.N.C.A.-Store voel je wat wij voelen: ‘Let fashion, style and attitude make life more beautiful’.”

bianca2

In een royaal pand met een industriële twist vind je bij B.I.A.N.C.A.-Store de fashion labels voor mannen en vrouwen. “We verkopen merken als Denham, Drykorn, Studio Ruig, Wood Wood, Zoe Karssen, Alfredo Gonzales, Wednesday Whiskey,Diadora Heritage, Djinns en South Cord Kings.” Kwaliteit staat bij Bianca hoog in het vaandel. “Voor kleren gaan tegenwoordig veel mensen naar de prijsvechters. Daar koop je voor honderd euro twee broeken en vijf T-shirts, een grote tas vol. Maar schijn bedriegt, want de narigheid die achter die goedkope spullen schuilgaat, is groot. Kinderarbeid, giftige kleurstoffen, slechte arbeidsomstandigheden, ga zo maar door. Kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen verdwijnen naar de achtergrond. Doodzonde.“

bianca3

Bianca onderneemt liever op een andere manier: “Maatschappelijk verantwoord…voor ons is dat logisch, en vanzelfsprekend. Je kunt wel keihard voor de cash gaan, maar op de lange termijn wordt niemand daar beter van. In ons bedrijf werken we aan service en kwaliteit, omdat dat de enige zekerheden zijn die je hebt. We willen onze klanten blij maken, niet alleen geld aan ze verdienen.” Klanten die bij Bianca binnen stappen krijgen dan ook de gelegenheid om in alle rust te winkelen. “En natuurlijk geven we, als dat op prijs gesteld wordt, graag het juiste advies. Die persoonlijke touch vinden we belangrijk.”

bianca5

“We vinden dat je moet ondernemen uit je gevoel” vervolgt Bianca,” want je opereert in een netwerk waarin niet alleen je klanten en jijzelf opereren. Iedere ondernemer moet zich ook verantwoordelijk voelen voor zijn leveranciers en de mensen die bij zijn leveranciers werken. Die aandacht en genegenheid worden onderdeel van het product dat we verkopen. Dat kun je maatschappelijk verantwoord noemen, maar in feite is het gewoon een kwestie van fatsoen. Zo doen wij de dingen, zo zijn we opgevoed, en dat geven we weer door aan onze kinderen.”

Openingstijden B.I.A.N.C.A.-Store

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 20:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

U kunt bij B.I.A.N.C.A.-Store ook terecht op afspraak na de openingstijden

Hoge Ham 111 (naast Oog & Blik)
5104 JC Dongen
Tel: +31 162 69 25 39
[email protected]
www.bianca-store.com
https://www.facebook.com/BiancaStore2015?ref=hl
instagram: http://www.pikore.com/b.i.a.n.c.a_store

Reacties