Snelheidscontrole in wijk De Biezen?

Foto:

Afgelopen donderdag 22 oktober heeft Wijkraad De Biezen samen met de politie een ludieke verkeersactie gehouden in de wijk. Op verschillende plaatsen in de wijk werd de snelheid gemeten en werden bestuurders staande gehouden.

Degene die (iets) te hard reden kregen een kaartje met daarop de stopafstanden bij diverse snelheden zodat zij bewust werden hoeveel meters meer men moet remmen, met alle gevolgen van dien. Bestuurders die zich netjes aan de snelheid hielden kregen een blauw VVN-lampje in de vorm van een duim.

biezen11

De opzet van deze middag was niet bedoeld om bekeuringen uit te delen, maar juist om mensen bewust te maken van de toegestane snelheid in onze wijk, namelijk 30 km. De actie werd dan ook positief ervaren door wijkbewoners. Zij zijn blij dat er op een leuke manier aandacht wordt besteed aan het vaak te hard rijden in de wijk door velen.

Heeft u de mensen van de wijkraad gemist of hebben zij u geen duimpje gegeven bij een juiste snelheid, wees gerust: ze gaan deze actie vaker doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen