Jeugd Prins en Prinses Verkiezing

Foto:

De herfstbladeren gaan al weer vallen en dan begint bij vele Peekes en Peejerinnekes het carnavalsgevoel te kriebelen. Dat komt goed uit want op zondag 22 november is het alweer Jeugd Prins en -Prinses Verkiezing.

Zoals je weet mag je, als je in Dongen in groep 7-8 van de basisschool zit of in Dongen woont en 11 of 12 jaar bent, jezelf opgeven voor deze verkiezingen. De middag begint om 15:00 uur in de Cammeleur en je mag gratis naar binnen. De deur gaat al open om 14:30 uur. Tijdens deze middag gaan alle jongens en meisjes die zich hebben opgegeven een aantal spelletjes doen. Wie die middag de meeste punten haalt heeft de meeste kans om Jeugd Prins of Prinses te worden. Maar er zijn ook 11 raadsleden en 4 hofdames nodig.

Dus vul snel het inschrijfformulier in dat je op school hebt gekregen. Of haal het van de website af. Je vindt het formulier op: www.peeenstekers.nl. Vul het formulier in en lever het vóór vrijdag 20 november in bij één van de adressen die erop staan.

Het is natuurlijk wel gezellig als er die middag ook kinderen zijn om je aan te moedigen; dus nodig al je vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, opa’s en oma’s uit om te komen kijken in de Cammeleur. Want het is natuurlijk wel tof dat als jij bezig bent met een spel de hele zaal jou aanmoedigt!!!! Dus breng de hele club mee op: zondag 22 november om 15:00 uur naar de Cammeleur. De deur gaat al open om 14:30 uur, dus ben op tijd, dan heb jij in ieder geval een goed plekje. Zet deze datum dus vast op de kalender.

 

Reacties