Booze Band naar Paradiso

Foto: Ted Gijsman

De Rock Coverband The Booze Band, deels uit Dongen, heeft zich zaterdagavond in poppodium 013 geplaatst voor de BENELUX Semi-Finals in ‘The Clash of the Cover Bands. Deze Semi-Finals vinden plaats op 10 januari 2016 in poptempel Paradiso in Amsterdam.

Gitarist Edwin Brouwers zit ‘The Day after’ nog steeds vol adrenaline: “We hebben gisteren de publieksprijs gewonnen. ik begin het nu ook een beetje te beseffen dat we 10 januari in Paradiso staan. Er waren rond de 1000 bezoekers, waaronder heel veel fans uit Dongen. Het was  een grandioze avond en we willen onze Dongense fans bedanken voor hun support. Uiteraard regelen we voor het optreden op 10 januari ook bussen.”

The Booze band schaart zich hiermee tussen de top van de coverbands van Nederland. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.

Naast de strijd om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’ en een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2015. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens de Regio-Finale of Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen