Lidl filiaal Dongen genomineerd voor “mooiste supermarkt van Nederland”

Foto:

Het nieuwe filiaal van supermarktketen Lidl aan de Windmolenweg in Dongen is genomineerd voor de titel voor de uitverkiezing “mooiste supermarkt van Nederland.” De uiteindelijke winnaar van de zes kandidaten zal tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 17 november 2015 in Houten bekend worden gemaakt en in het zonnetje worden gezet.

Alle supermarktformules zijn in mei 2015 door het platform Supermarkt en Ruimte verzocht om nominaties in te dienen. Onder mooiste supermarkt verstaat het platform  supermarkten die zich qua architectuur en vormgeving en/of locatie in positieve zin onderscheiden van het gemiddelde. Het kan zowel om compleet nieuwe supermarkten gaan als om verplaatste of sterk uitgebreide en verbouwde supermarkten.

De vakjury heeft uit 22 inzendingen namens 11 supermarktformules zes supermarktlocaties genomineerd. Het juryberaad was spannender dan ooit. De kwaliteit van de ingezonden locaties was niet eerder zo hoog. Supermarktformules lijken steeds meer aandacht te besteden aan vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktlocaties. De genomineerde supermarkten zijn (in willekeurige volgorde):

Albert Heijn, Hoog Zandveld, Nieuwegein

Jumbo, AaBee-straat, Tilburg

Lidl, Windmolenweg, Dongen

Jan Linders, Raadhuisstraat, Nieuw-Bergen

Albert Heijn XL, Limburglaan, Eindhoven

Plus, Vossenerlaan, Venlo

Binnenkort worden de genomineerde zes locaties door de voltallige jury bezocht en opnieuw beoordeeld op functionaliteit en vormgeving. Tijdens de vierde editie van het Supermarktvastgoedcongres zal de winnaar van de uitverkiezing bekend worden gemaakt en in het zonnetje worden gezet.

Reacties