Gezochte man aangehouden tijdens routinecontrole

Foto:

Een 26-jarige Oosterhoutse is zaterdagmorgen tijdens een routinecontrole betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De bijrijder, een 30-jarige man uit Dongen, werd onder verzet aangehouden omdat hij nog 22 dagen moet zitten. Bovendien werd een flesje met daarin GHB bij hem aangetroffen.

Agenten zagen zaterdag 17 oktober 2015 omstreeks 06.00 uur een auto over het Hof in Dongen rijden, waarvan de verlichting niet in orde was. Ze gaven een stopteken. De bestuurster, een 26-jarige Oosterhoutse bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zij kreeg daarvoor een proces-verbaal.

Bijrijder
De dienders herkenden de bijrijder, een 30-jarige man uit Dongen. Hij bleek gezocht te worden omdat hij nog 22 dagen gevangenisstraf moet uitzitten. Toen hij hoorde dat hij mee moest stapte hij uiit en rende weg in de richting van de Roerdompstraat. Daar botste hij tegen een verkeerspaal en viel op de grond. Er ontstond een worsteling pas toen agenten dreigden pepperspray in te zetten, gaf hij zich over. Hierna kon hij worden geboeid. In de auto vertelde hij dat hij GHB verslaafd is. Hij had een flesje met dat spul bij zich. Na beoordeling door de GGD arts is hij ingesloten in het cellencomplex in Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen