Pater Moeskroen’s pubtour bij Janssen & Janssen

Foto:

De Nederlandstalige pop-folkband Pater Moeskroen, bekend van de hits Roodkapje, Hela Hola, Laat maar Waaien en Joost, gaat dit najaar de planken op voor exclusieve pub-shows door het hele land. In krappe pubs en zalen zal de band unieke shows verzorgen die terug gaan naar de Keltische sound van de band. Pater Moeskroen’s Pubtour 2015 zal bol staan van Nederlandstalige folk, bier en interactie met de aanwezige medestrijder. Op zaterdag 24 oktober staan de paters in Eetcafé Janssen & Janssen. Kaarten zijn nu te koop.

Vagebond
In 2015 bracht Pater Moeskroen het nieuwe album Vagebond uit en bracht hen langs vele theaters en festivals. Nu zijn dan de kroegen aan de beurt voor een show waarin de theatrale kant van de band, de feest-reputatie en de interactie met het publiek in een unieke ambiance samensmelten. Oude hits, maar ook de nieuwe parels zullen ten gehore worden gebracht.

Kaartverkoop
Tickets zijn verkrijgbaar bij Janssen & Janssen aan de bar. In de voorverkoop betaal je slechts € 12,50 € VVK.  Op de avond zelf betaal je aan de deur € 14,50. Dus snel halen die kaarten!

 

Reacties