Techni Meubel presenteert zich op de Dutch Design Week

Foto:

Het Dongense bedrijf Techni-meubel groeit. Qua assortiment, qua omzet en last but not least ook qua productniveau. Vanaf zaterdag 17 oktober tot en met zondag 25 oktober presenteert Techni Meubel een 2 tal nieuwe design producten die zijn toegevoegd aan het assortiment.

Eerder dit jaar werd al gemeld dat er nieuw elan zichtbaar was bij Techni Meubel. Dit nieuwe elan openbaart zich nu in extra toevoegingen aan het assortiment met echte Design producten, ontworpen door gerenommeerde architecten. Vanaf zaterdag 17 oktober tot en met zondag 25 oktober presenteert Techni Meubel in “De Nieuwe Werkkamer “ van mr. (meneer) Voss, tijdens de DDW (Dutch Design Week) een 2 tal van die nieuwe design producten die zijn toegevoegd aan het assortiment.  Deze producten zijn ontworpen door één van die gerenommeerde architecten Bert Voss, van architectuurbureau Voss uit Eindhoven.

tm11

Als eerste SLIM.M een multifunctioneel modulair meubel concept voor gebruik in ruimtes als schoolkantines tot conferentieruimtes. Het concept bestaat uit 3 onderdelen welke op vele manieren, alleen of in combinatie, toe te passen zijn en zo van presentatie meubel tot statafel en van 2 persoons conferentietafel tot een “apenrots” meubel in een schoolkantine of als podium en meer te gebruiken zijn. Een eerste project is al in praktijk uitgeleverd bij de Sancta Maria MAVO in Den Bosch.

tm12FLIP is het tweede object in dit digitale tijdperk, dat tegen alle regels van de logica in, gepresenteerd wordt. FLIP is een Flipover maar dan wel een met een geflipt ontwerp. Met een Industriële Look en Feel en een sportieve knipoog.

Commercieel Directeur John van de Laar van Techni Meubel is er trots op dat Bert Voss van architectuur bureau Voss het vertrouwen heeft gegeven aan Techni Meubel voor de samenwerking in het onder licentie produceren van deze ontwerpen. “Het is een blijk van waardering waar we bij Techni Meubel met zijn allen mee bezig zijn. Het continu verbeteren van de kwaliteit, waarbij van iedereen binnen het bedrijf een proactieve werkhouding wordt verwacht. Dit resulteert in groei, zoals eerder genoemd. Niet alleen groei van het assortiment, de omzet en de kwaliteit maar ook in de ontwikkeling van de mensen. Zij worden uitgedaagd zichzelf te verbeteren, en we zien dat dat zeer motiverend werkt.”

Vanaf een architecten schets een concreet product ontwikkelen en uitwerken tot een tastbaar object, dat is waar ambachtelijke vakmensen kippenvel van krijgen, beaamt Technisch Bedrijfsleider Roger Panis van Techni Meubel als hij samen met vakman Peter Intveld de laatste puntjes op de I zet voordat de FLIP wordt ingepakt voor transport naar Eindhoven.

Iedereen is welkom in Ruimte 242 op de 5e verdieping van het Klokgebouw 247 op Strijp-S in Eindhoven.

In “DE NIEUWE WERKKAMER” van mr Voss worden tijdens de Dutch design Week de nieuwe meubellijnen van mr Voss gepresenteerd:
Latus, SLIM.M, Flip, Torsio. SOLID en de djBooth !! De entree is gratis !

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen