Politie op zoek naar pinpasdieven

Foto:

Op de website van Bureau Brabant wordt aandacht gevraagd voor de diefstal van een pinpas van een 69-jarige vrouw uit Dongen. De daders hebben met haar gestolen pinpas een  bedrag opgenomen. De politie heeft beelden die gemaakt zijn tijdens de geldopname op haar website geplaatst.

Op woensdag 24 juni 2015 doet een 69-jarige vrouw boodschappen in een supermarkt in de Hoge Ham. Rond 16.00 uur wil ze naar huis lopen met haar boodschappentas als ze achter haar iemand hoort roepen “kunt u mij helpen?” In eerste instantie reageert de vrouw niet en pas toen ze nog een keer iemand hoorde roepen draaide ze zich om. Een man vroeg haar de weg. Dan komt er een andere vrouw bij staan.

Het slachtoffer legt het stel meerdere malen uit hoe ze moeten lopen naar het gevraagde adres. Als ze terug naar huis loopt ontdekt ze dat haar pinpas uit haar jaszak is gehaald. Ze probeert het tweetal nog achterna te lopen maar verliest ze uit het oog. Eenmaal thuis belt ze meteen haar bank en blijkt er al geld gepind te zijn met haar pasje.

Licht getinte man en vrouw, spraken duidelijk Nederlands en zijn ongeveer 27 jaar oud

Man: 1.70 mtr, zwart kort opstaand haar, lange donkerkleurige jas
Vrouw: 1.70 mtr, halflang blond haar, ongelijk geknipt, stevig postuur,

Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000

Reacties