Afvalrace: Stijn den Boer stelt zich voor

Foto:

Deze week zijn de drie kandidaten van de Afvalrace Dongen gestart met hun programma. Marc Janssen. Stijn den Boer en Denise Zwanziger gaan er in het komende half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op dongen.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. In een eerste blog stellen de kandidaten zich voor. Hierbij de eerste blog van Stijn den Boer.

Hallo allemaal, mijn naam is Stijn den Boer, ik ben 12 jaar en ik woon in Dongen. Momenteel zit ik in de eerste klas van het Frencken College, hier heb ik het erg naar mijn zin. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tenissen, filmpjes te maken voor mijn Youtube-kanaal en om verschillende games te spelen.

Toen ik een advertentie van de afvalrace voorbij zag komen heb ik mezelf gelijk aangemeld. Mede door mijn overgewicht zit ik niet lekker in mijn vel en heb ik steeds minder zelfvertrouwen gekregen. Dat wil ik écht heel graag veranderen.

Naast mijn doelstelling om fitter te worden wil ik volgend jaar de Alpe D’huez bewandelen om geld in te zamelen voor het KWF. Mijn broer heeft dat al meerdere keren op de fiets gedaan. Afgelopen jaar heeft mijn moeder de berg 2 keer opgelopen. Mijn vader wilt volgend jaar ook meedoen, de afgelopen keren is hij mee geweest als organisator voor het Dongense team.

Nadat bekend is geworden dat ik meedoe aan de afvalrace heb ik van heel veel personen leuke berichten ontvangen. Dat vind ik echt enorm leuk en maakt me nog gemotiveerder om hard aan mijn doelen te werken.

Tot de volgende blog!

Groetjes,

Stijn den Boer

Reacties