Oproep: maak een spektakel van de Kleppers Lichtjestocht

Foto:

Zaterdag 17 oktober is het dan zover, de eerste editie van de “Kleppers Lichtjestocht Dongen”. De organisatie is al maanden bezig om er een fantastisch evenement van te maken. Een MTB tocht in het donker, door en rondom Dongen, deels over onverharde paden, deels door bossen en diverse bedrijven worden bezocht.

De afgelopen weken is de route gecontroleerd en ruim 25 bedrijven zijn nogmaals bezocht om ter plekke de route nog eens door te nemen. De bijna 100 vrijwilligers (met name Klepper-leden) zijn er ook klaar voor om er een geweldige avond van te maken. Start en finish is bij Café Zalencentrum De Viersprong in Dongen. Iedere dag melden deelnemers zich aan, voor diegene die twijfelt, wacht niet tot de laatste dag!

OPROEP !
Via deze weg wil de organisatie graag een beroep doen op de bewoners die langs de route wonen. Het is uiteraard mogelijk om de deelnemers aan te moedigen of zelfs om je huis of straat wat met verlichting op te vrolijken. Dit kan ook in de vorm van een lichtkabel of vuurkorfje langs de route.

De route komt langs de volgende wegen in Dongen:

  • Vertrek Viersprong, via Julianastraat naar de Kerkstraat.
  • Rijnstraat, via Planetenstraat naar de Rijensestraatweg.
  • Lage Ham, vanaf de rotonde t/m de Watertorenstraat.
  • Klein Dongenseweg (voor 80 %) t/m oversteek Fazantenweg.
  • Vaartweg vanaf Ruiterbaan t/m Oude Veepad.
  • Monnendijk, Oude Baan, tot de Vennen.

De bedrijven maken onze route uniek, maar u kunt er een spektakel van maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen