Eerste Boktoberfeszt: als je er niet bij was, heb je echt iets gemist

Foto:

Afgelopen zondag vond in den Hamse Bok, het eerste Boktoberfeszt van Stichting Bokse Bikersz D plaats. Het recept: Bier, Wurst und Schlagers smaakte naar meer.

Om 13.00 uur opende de Dongense Blaaskapel HOE-IST, geheel in stijl gekleed, met verve het feest, en de stemming zat er meteen goed in. Daarna was het de beurt aan de Bech Bizarr, de nieuwe sensatie op het gebied van oktoberfeszt- kapellen, en deze verzameling van top muzikanten, overtrof alle verwachtingen, en verbaasde de fesztgangers met loepzuivere solo’s en prachtige polka’s. De biertjes smaakten opperbest en de broodjes Wurst zo mogelijk nog beter, terwijl de komst van Richtig Rex werd afgewacht. Deze drukbezette schlagerzanger was, onderweg van een optreden in Limburg vertraagd door files, maar hield met regelmatige berichtjes de organisatie op de hoogte van zijn aankomsttijd.

Rond 16.00 was het dan zover, Richtig Rex betrad het podium, zette het eerste lied in, en de fesztgangers lagen aan zijn voeten! Wat een ras-artiest!
Tot en met de toegift was het een wervelend optreden, doorspekt met humor, en Rex hield met niet aflatende energie de fanatiek meezingende fesztgangers continu in beweging!

Helaas kwam er een eind aan, want Rex moest als de wiedeweerga door naar zijn volgende optreden, maar de sfeer kon niet meer kapot. Daarna gaf zangeres Jil nog een spontaan optreden en zong een aantal nummers van haar nieuwe CD. DJ Ferry draaide telkens weer de lekkerste oktoberfesztnummers, en zodoende bleef het nog lang heel gezellig in die kroeg daar aan de Hoge Ham!

Stichting Bokse Bikersz D en het ruim vertegenwoordigde team van het DVVC G-toernooi kunnen terugkijken op een fantastisch feest, en willen daarom alle fesztgangers, de sponsors en vrijwilligers nogmaals bedanken:

CAFE GASTERIJ DEN HAMSE BOK
JAN VAN DONGEN RIOOLREINIGING EN ONTSTOPPINGSERVICE
BRASSERIE DE DRIE VISSEN
BAKKERIJ PIM FILIUS
SLAGERIJ & TRAITEUR ‘T SMAAKHUYS
MTC CARROT COUNTY RIDERSZ

Op de foto: RICHTIG REX (midden) omringd door zijn enthousiaste vrouwelijke fans

Reacties