Berg & Berg Haarbosch ontvangt keurmerk

Foto:

Berg&Berg Haarbosch aan de Noorderlaan in Dongen is een woonwinkel met een ruime keuze in vloeren, wanden en raambekleding van vele topmerken. Onlangs ontving Haarbosch het 5 sterrenspecialist keurmerk.

Haarbosch is als de specialist in vloeren, wanden en raambekleding van vele topmerken al jaren een begrip in Dongen. Bij Berg & Berg Haarbosch kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw interieurideeën te bespreken Anno 2015 is Berg&Berg Haarbosch officieel erkend als 5-sterrenwinkel. Een 5-sterrenspecialist staat garant voor Goede advisering, vakmanschap, kwaliteit service en garantie.

Willy Haarbosch zit al lang in het vak en beseft des te meer dat de meerwaarde van een winkel aan de adviserende kant is te vinden: “Op internet kun je namelijk ook producten kopen, maar de juiste oplossing voor de behoefte van een klant staat hier niet altijd tussen. Steeds vaker merken wij dat de internetshopper een product heeft aangeschaft welke eigenlijk niet geschikt is voor de situatie en daardoor tegen valt. Meestal komen mensen bij ons in de winkel in eerste instantie simpel voor een product. Wij proberen dan juist niet meteen naar een product te lopen, maar om het gesprek aan te gaan welke oplossing ze graag willen en waarom. Wat ons vak zo mooi maakt, is dat we dan samen meestal op ideeën komen waar de klant zelf nog niet aan gedacht had.

“Om die reden past het 5-sterrenkeurmerk ook zo goed bij ons. Het helpen van de klant, geven van een goed advies en meedenken is iets wat wij altijd al belangrijk hebben gevonden. Een controle op ons servicebeleid houdt ons scherp en we worden ondersteund om dit nog verder te verbeteren.
Met weer een nieuwe collectie 2015/2016, een nieuwe website en tal van mooie aanbiedingen is een bezoek aan de prachtige showroom van Berg&Berg Haarbosch meer dan de moeite waard. U vindt Berg & Berg Haarbosch aan de Noorderlaan 15, te Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen