Is uw ketel wel klaar voor het nieuwe seizoen?

Foto:

De buitentemperatuur is aan het dalen en de verwarming gaat af en toe al weer aan. Op papier loopt het stookseizoen van 1 oktober tot 1 mei van het jaar daarop. In werkelijkheid wordt dat natuurlijk gewoon bepaald door de buitentemperatuur. Weet u zeker dat u komende maanden nog kunt vertrouwen op uw c.v. ketel? Kin installatietechniek uit Rijen heeft nu een bijzonder scherpe aanbieding: een Remeha Combi HR ketel CW4 inclusief montage voor slechts € 1.395,00 incl. BTW

KIN Installatietechniek is een toonaangevend en veelzijdig installateur, waar besparing, ontzorging en duurzaamheid voorop staat . Zowel voor particulieren als voor kantoren, woningbouwprojecten, gezondheidszorg en overheidsgebouwen. KIN Installatietechniek bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor heeft het bedrijf uitgebreide kennis op het gebied van installatietechniek.

Aanbieding
KIN heeft nu een erg aantrekkelijke aanbieding voor het vervangen van uw huidige ketel door een exemplaar van de nieuwste generatie.

ketelREMEHA AVANTA 28C

  • met Isense klokthermostaat
  • Modulerende A-label high-efficiency pomp
  • Aansluitmateriaal
  • Montage*
  • Cash Back actie Remeha € 75,00
  • 10 jaar garantie op alle ketelonderdelen**

* Condens, CV, Gas, dakdoorvoerleidingen binnen 1 meter bereik vanaf het toestel
** Alleen in combinatie met onderhoudscontract van KIN

Zeer compacte HR-ketel
De Avanta serie van Remeha is de kleinste en meest verkochte HR ketel voor verwarming en warm water in Nederland. De Avanta 28c CW4 geeft een bovengemiddelde hoeveelheid warm water van 12,5 liter per minuut op 40 graden en het vermogen voor centrale verwarming is 26,7 kW. KLIK HIER voor meer informatie.

Meest veelzijdige HR-ketel
Dankzij de kleine afmetingen en het lichtgewicht is de Avanta 28c CW4 bijna overal in uw woning te plaatsen. De Avanta serie doet precies wat u mag verwachten van een moderne HR-ketel en is uitermate onderhoudsvriendelijk. De vertrouwde Remeha Avanta A serie is voorzien van een energiezuinige A-label pomp. Hierdoor voldoet ook deze Remeha CV-ketel aan de nieuwste Europese richtlijnen en is deze klaar voor de toekomst. Afhankelijk van de toepassing en het gebruik kan de energiebesparing door de A-label pomp oplopen tot maar liefst € 50,00 per jaar.

WarmteGarantiePlan
Met het WarmteGarantiePlan van KIN wordt uw installatie jaarlijks onderhouden. Versleten onderdelen worden vervangen, de boel wordt goed nagekeken en uw installatie grondig schoongemaakt. Het WarmteGarantiePlan heeft meerdere abonnementsvormen waarop u zich kunt abonneren.

wgp

N.B. Genoemde prijs van € 1.395,00 is de prijs na aftrek van de Cash Back actie van Remeha

 

 

 

 

 

Reacties