3 oktober 2015: DDDQ-dag

Foto:

Na een lange voorbereiding en veel voorpret bij de diverse teams is het vanavond om 18.30 uur zover: de eerste editie van De Dongense Dorps Quiz gaat van start. Honderd teams met in totaal zo’n 1.100 deelnemers gaan tijdens dit nieuwe evenement strijden om de eer en de gigantische DDDQ wisselbokaal.

De captains van de deelnemende teams verzamelen zich om 18.30 uur in Jeugdcentrum De Poort waar zij de quizpakketten zullen ontvangen. Zij hebben dan tot 23.30 uur de tijd om, samen met hun team  en op een zelf gekozen locatie, de vragen te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren. Bij deze vragen en opdrachten zitten er ook bij waarvoor één of meerdere teamleden het dorp in zullen moeten. Deze deelnemers mogen zich niet gemotoriseerd  verplaatsen. Een (elektrische) fiets is wel toegestaan. Het zal dus een gezellige drukte worden vanavond in en om het centrum van Dongen.

Op de website www.dddq.nl is vanaf 18.30 uur live radio te volgen met veel muziek, live reportages vanuit Dongen, interviews en natuurlijk zullen er tijdens de uitzending ook vragen gesteld worden. Radio DDDQ zendt uit via internet.

radiodddq

Om uiterlijk 23.30 uur dienen de deelnemers hun ingevulde quizpakket weer in te leveren bij de organisatie die daarvoor bij Janssen & Janssen klaar zit. De teams staat onder tijdsdruk want Te laat = Te laat en dat betekent dat men niet in de uitslag zal worden opgenomen. Volgende week zaterdsg 10 oktober zal tijdens een feestelijk slotgala de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden. Deze avond is alleen toegankelijk voor deelnemers die hiervoor al speciale entreekaarten ontvangen hebben.

Natuurlijk zal dongen.nieuws.nl tijdens De Dongense Dorps Quiz op locatie zijn en een mooie sfeerimpressie maken van deze eerste editie. Deze vindt u in de loop van zondag op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen