Efteling sluit pagode “voor de rest van het jaar”

Foto: Nesjrien cc-by-sa3

De Efteling vindt het ‘bijzonder vervelend’, maar de Pagode blijft voor de rest van het jaar gesloten. Dat meldt Omroep Brabant. Het afgelopen jaar ging de uitkijktoren meerdere malen dicht door technische problemen en sinds september waren de deuren reeds gesloten.

Woordvoerder van de Efteling Femke van Es licht toe: ,,Tot nu toe zorgden we telkens voor een tijdelijke oplossing. Nu willen we de komende maanden rustig de tijd nemen om de storing voorgoed op te lossen.”

Volgens van Es komt het vaker voor dat een attractie haar deuren sluit en ook de woordvoerder vindt dat vervelend. ,,Dat is bijzonder vervelend. Maar met behulp van nieuwe technieken zijn we ervan overtuigd dat we dit probleem voorgoed kunnen oplossen.”

Van Es is niet bang dat de deuren van de Pagode voorgoed dichtgaan en is zeer optimistisch over de populaire attractie. Wanneer de Pagode weer toegankelijk is voor het publiek is nog niet bekend. ,,De Pagode bestaat al 28 jaar en de bedoeling is dat hij nog 28 jaar meegaat.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen