Stichting Tess en mascotte Dolly aanwezig bij JUMBO Dongen

Foto:

Komende zaterdag 3 oktober is de Stichting Tess met onder meer mascotte Dolly aanwezig bij Jumbo Dongen. Stichting Tess is een erkende ANBI Instelling die geld inzamelt voor dolfijnondersteunende therapie voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere verstandelijke of motorische beperking.

Ook in 2015 is stichting Tess weer een van de vele doelen bij de verenigingsactie van JUMBO Dongen. Ze hopen dat, net als in voorgaande jaren, veel klanten hun muntje aan stichting Tess schenken. Elke deelnemer heeft bij JUMBO Dongen de kans gekregen om zich tijdens een toegewezen dagdeel te presenteren. De bedoeling van dit dagdeel is de klanten kennis te laten maken met het werk van het doel en de klanten te enthousiasmeren om de bij de boodschappen verkregen muntjes aan het goede doel te schenken.

Op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 14.00 uur is stichting Tess aanwezig met wachtlijstouders en vrijwilligers uit Dongen en directe omgeving. Ze presenteren de stichting middels een kleine stand en Dolly de mascotte is aanwezig om en extra aandacht te trekken en om met kinderen die dit willen op de foto te gaan. Dolly en stichting Tess hopen dan ook a.s. zaterdag veel muntjes te mogen ontvangen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen