Uniek muzikaal Dongens Onderonsje

Foto:

Op zondag 4 oktober 2015 organiseert Gezelligheidskoor ‘Dongens Levenslied’ het evenement ‘Dongens Onderonsje’. De locatie is Zalencentrum De Viersprong. Voor het eerst in de Dongense geschiedenis treden alle koren uit Dongen, die qua genre dicht bij elkaar liggen, gezamenlijk op. Daarnaast treden op ‘Nederpopkoor Zonder Noten’, ‘De Loswalklinkers’ en ‘Aosumnoot’.

Elk jaar organiseert ‘Dongens Levenslied’ en Herfstconcert. Een groot aantal bezoekers van buiten Dongen weet dat er, tijdens deze herfstconcerten, altijd goede koren optreden. Dat zette het bestuur van ‘Dongens Levenslied’ aan het denken. “In Dongen zijn er toch ook veel goede koren?”, werd er gedacht. En er werd nog langer nagedacht.

Uiteindelijk kwam het bestuur van Gezelligheidskoor ‘Dongens Levenslied’ op het idee om, tijdens het Herfstconcert 2015, nu eens geen koren ‘van buiten’ uit te nodigen. Nee, er ging een uitnodiging naar een aantal Dongense koren. “En alle koren hebben onze uitnodiging graag geaccepteerd!”

Nu staat er een bijzonder evenement op het programma. Voor het eerst in de Dongense geschiedenis treden alle koren uit Dongen, die qua genre dicht bij elkaar liggen, gezamenlijk op. Te horen zijn Meezingkoor ‘Zin in Zang’, Het ‘Vrienden Smartlappenkoor’ en ‘Gezelligheidskoor Dongens Levenslied’. Daarnaast treden op ‘Nederpopkoor Zonder Noten’, ‘De Loswalklinkers’ en ‘Aosumnoot’.

De middag begint om 13.30 en duurt tot 18.00 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen