Tweedehands markt bij jarige Stormvogels

Foto:

Op zondag 4 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse tweedehands markt bij scouting De Stormvogels. Het hele jaar door hebben de vrijwilligers van de scouting spullen gespaard en vele leuke snuisterijen verzameld.

Het aanbod op de markt is daardoor heel divers en zeker de moeite waard: er zijn mooie boeken, cd’s en puzzels te koop. Verder allerhande leuk speelgoed en spellen voor alle leeftijdsgroepen, degelijke huisraad en meubelen. De liefhebbers voor kerstartikelen komen ook aan hun trekken: voor weinig geld kun je je boom helemaal opnieuw optuigen. Kortom, voor ieder wat wils!

Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht. Net als voorgaande jaren is er een hapje en een drankje te krijgen, gemaakt door de eigen vrijwilligers van de Stormvogels. In de gezellige koffiehoek kan iedereen daar van genieten en even uitrusten van het slenteren over onze markt.

De markt begint om 10:00 uur en zal duren tot 15:00, entree € 1,50 pp. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de scouting zelf, die dit jaar haar 30 jarig jubileum viert

Reacties