DDDQ-koorts loopt op

Foto:

Met nog vijf dagen te gaan begint Dongen zo langzamerhand steeds meer in de ban te raken van De Dongense Dorps Quiz, waarvan de eerste editie aanstaande zaterdag 3 oktober plaatsvindt. Her en der duiken teamlogo’s op en één van de afgelopen dagen werd zelfs een complete aanhanger gesignaleerd waarmee “Team 47 – Je bent zelf lekker” aangeeft goed voorbereid te zijn voor DDDQ.

Navraag leert dat  dit team ervoor gekozen heeft  om goed zichtbaar te willen zijn in Dongen. Deze week gaat dit team daar vol op inzetten met een Facebook campagne en een heuse sponsorwagen welke door Dongen rijdt. Heb jij ze al gespot? En wie weet hoe hoog de koorts de komende dagen nog verder oploopt bij andere teams die wellicht ook nog gaan volgen met andere acties….

Tijdens de captainsavond op 16 september in De Salamander hebben de teamvertegenwoordigers een uitgebreide briefing gehad over de quiz zodat ze enigszins weten wat er verwacht kan worden. Zaterdagavond om 18.30 uur worden de teamcaptains verwacht in Jeugdcentrum De Poort waar men de quizpakketten zal ontvangen. tegen de klok van zeven uur mogen zij dan naar hun team waarna de volgende uren geheel in het teken staan van het beantwoorden van de vragen én het uitvoeren van de opdrachten.

radiodddq

Voor deze opdrachten zullen teamleden soms op een bepaalde -in het quizboek aangegeven – locatie in Dongen moeten zijn. Gedurende de gehele avond zendt radio DDDQ via het internet uit. Daarop is niet alleen muziek te horen, maar ook live verslagen en zelfs opdrachten die dan weer niet in het quizboek staan. Om uiterlijk 23.30 uur zullen de teamcaptains hun antwoordenboek in moeten leveren bij Janssen & Janssen waar de organisatie ze in zal nemen. “Het wordt een race tegen de klok” meldt de organisatie.

Op 10 oktober komen alle teams samen in De Cammeleur om tijdens een sfeervolle avond te horen welk team er uiteindelijk als beste uit de bus is gekomen en met de megagrote DDDQ wisselbokaal aan de haal gaat. Een avond vol entertainment en teamspirit met een hoog Dongens karakter.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen