Blech Bizarr en Richtig Rex op BOKtoberfeszt

Foto:

Stichting Bokse Bikersz D organiseert i.s.m. motorclub “MTC Carrot County Ridersz” en den Hamse Bok, jaarlijks in april tijdens de jaarmarkt in Dongen, de Bokse Bikersz D.  Dit jaar hebben de Ridersz een nieuw en uniek initiatief: Het BOKTOBERFESZT. Geheel in Duitse stijl maken ze er op 11-10 vanaf 11.10 uur een spetterend feestje van, met toepasselijke (live) muziek.

Programma Boktoberfeszt

Tussen 11.10 u. en 17.00 u. Is de Hamse Bok alleen toegankelijk voor fesztgangers -natuurlijk bij voorkeur gekleed in stijl – met een entreekaart, waarvoor men een pul, 3 consumpties und ein Brötchen Wurst krijgt, en natuurlijk het fantastische live entertainment! Naast de geweldige kapel Blech Bizarr en ras-schlagerzanger Richtig Rex, is ook de Dongense blaoskapel HOE IST! van de partij!

11.10 u. Hamse Bok open, via achteringang, voor vroege vogels.
11.30 u. Dongense Blaoskapel HOE IST!
13.00 u. Blech Bizarr
15.00 u. Richtig Rex
17.00 u. Einde besloten gedeelte, Hamse Bok open voor iedereen.

Blech Bizarr
1 van de topacts die optreden tijdens het Boktoberfeszt op 11 oktober is de spetterende oktoberfeestformatie Blech Bizarr. De top van toeterend Nederland heeft zich verzameld binnen Blech Bizarr. Met kopstukken uit diverse bekende bands zoals o.a. Pater Moeskroen, Guus Meeuwis, Def P & The Beatbusters, maar ook muzikanten uit bekende orkesten zoals Marinierskapel en Metropole-orkest.

blech

Deze mix van muzikanten uit verschillende stijlen is de perfecte combinatie van muziekaal vakmanschap en puur plezier. Blech Bizarr onderscheidt zich door snelle solo’s op alle instrumenten en verrassende acts in een muzikaal jasje! Het past in een klein cafe, een Duitse avond, een Tirolerspektakel, Wijnfeesten, Oktoberfest, Blech Bizarr is voor iedereen! Negen muzikanten gewapend met trompetten, trombones, tubas, accordeon en slagwerk zetten ieder feest op zijn kop.

Richtig Rex
Hij mag er dan uitzien als een wat vreemde kruising tussen Hans Klok, Dennie Christian en Heino, in levende lijve is Richtig Rex een aanstormende fenomeen. Opgegroeid met Duitse Schlagers uit de ZDF-Hitparade en gezegend met een warme stem, is deze ras-artiest bijkans geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten die hem maar kunnen zien en horen.

Richtig-Rex-630x250

Met z’n charmes doet hij vrouwenharten sneller kloppen, met zijn zwoele stem maakt hij mannen jaloers. En dan zullen we het maar niet over zijn borsthaar hebben… Zijn show vol supertolle schlagers, heerlijke humor, een lach én een traan zorgt hij keer op keer voor een feest der herkenning, resulterend in een meezingfeest zonder weerga. Of zoals hij zelf met groot gevoel voor understatement zingt:  ‘Ein bisschen Spass muss sein’. Richtig Rex, voor een Schlagerfestival waar nog lang over nagepraat zal worden. Einfach wunderbar und supertoll!Kaartverkoop

Kaartverkoop
Koop z.s.m. je kaarten bij de Hamse Bok, of via www.boksebikerszd.nl, want op=op!!! Ook op deze dag wil de organisatie weer geld ophalen voor een Goed Doel: Het G-Voetbaltoernooi van DVVC in Dongen. Mensen met een beperking hebben door dit initiatief jaarlijks een gezellige en sportieve dag.  Als je entreekaarten wilt bestellen, maak dan € 20,- per persoon over op de bankrekening van de Stichting Bokse Bikersz D. Het IBAN nummer is: NL86 RABO 0345 6162 00. Vermeld duidelijk je naam en adres, na betaling worden de toegangskaarten bij je thuis bezorgd. Het e-mail adres van onze contactpersoon is: [email protected]

 

 

Reacties