Afvalrace Dongen verrast 2e kandidaat: Stijn den Boer

Foto:

Nadat zondagavond in de persoon van Marc Janssen de eerste kandidaat van de Afvalrace Dongen al verrast werd was het vandaag de beurt aan de tweede uitverkorene: Stijn den Boer. Hij werd vanmiddag bij thuiskomst opgewacht door Timo van Gils, zijn personal trainer voor het komende half jaar en voedingscoach Melina Heilbron. Natuurlijk was dongen.nieuws.nl erbij om het vast te leggen.

De 12-jarige Stijn stond even perplex maar liet al snel blijken enorm blij te zijn met deze kans. Samen met personal trainer Timo van Gils en een aantal andere partijen gaat hij vanaf volgende week 6 maanden aan de slag om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. “ik was wel gespannen want ik wist dat deze week de kandidaten bekend zouden worden” aldus een gelukkige Stijn de Boer. “ik ben er echt ontzettend blij mee en ga super mijn best doen om mijn doelen te bereiken”. Een van die doelen is al een hele bijzondere want in juni 2016 hoopt Stijn mee te doen met Alpe d’Huzes. Hij wil dan deze Alpenreus minimaal één keer te voet bedwingen.

Bekijk hier het moment waarop het team van de Afvalrace Stijn verrast

De Afvalrace van Stijn is het komende half jaar te volgen op dongen.nieuws.nl. Stijn zal zijn ervaringen, dipjes en succesmomenten met alle bezoekers van deze website met regelmaat delen in diverse afleveringen van een vlog.

Wie o wie wordt de derde kandidaat? Dat blijft nog even geheim maar ook deze wordt in één van de komende dagen verrast met een bezoek van Team Afvalrace Dongen.

Foto boven: Stijn in het midden met links trainer Timo van Gils en rechts voedingscoach Melina Heilbron

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen