1e kandidaat afvalrace Dongen bekend: Marc Janssen

Foto:

De eerste kandidaat voor de Afvalrace Dongen is bekend. En dat laatste kan zowel letterlijk als figuurlijk opgepakt worden want Marc Janssen is voor de meeste Dongenaren geen onbekende. Vanavond werd Marc verrast met de mededeling dat hij samen met twee andere kandidaten een half jaar lang persoonlijk gecoacht wordt naar een sportiever, gezonder en gelukkiger leven.

Marc, in het dagelijks leven uitbater van Brasserie De Drie Vissen, werd tijdens het werk verrast door personal trainer Mark van der Avoird van van Gils Sport. “Ik ben er klaar voor” aldus Marc in een eerste reactie. “Het wordt gewoon de hoogste tijd om iets aan mijn gewicht en levensstijl  te doen en daarom heb ik me opgegeven als kandidaat voor de Afvalrace. Dat ik dan ook nog gekozen ben bij de drie kandidaten is natuurlijk fantastisch. Ik zal er ook echt helemaal voor gaan om er een succes van te maken. Nu heel Dongen over mijn schouder meekijkt mag ik natuurlijk ook niet falen”

De andere twee kandidaten die uitverkoren zijn om het programma een half jaar lang kosteloos te volgen worden ook deze week bekend gemaakt. De drie zijn geselecteerd uit zo’n 70 aanmeldingen. Deze krijgen allen een aanbieding om het programma op de achtergrond mee te volgen zodat ook zij de stappen kunnen maken op weg naar hun doelen. De drie geselecteerde kandidaten zullen in een wekelijkse blog op dongen.nieuws.nl hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, verleidingen en dips delen met de bezoekers van deze website

Reacties