Openingsactie SNS Dongen, win een reischeque t.w.v. € 450,00

Foto:

Terwijl diverse banken de laatste jaren een terugtrekkende beweging maken uit Dongen, komt SNS juist met een nieuwe winkel in ons dorp. Dit weekend is de officiële opening van deze winkel aan de Tramstraat 15.

Directeur René Hazenberg vertelt: “SNS heeft de ambitie om bankieren weer normaal te maken. Een eerlijke, menselijke bank met begrijpelijke producten, bereikbaar voor iedereen. Er zijn namelijk nogal wat mensen die daar behoefte aan hebben. Daarom willen we ook dicht in de buurt zitten. Vandaar deze nieuwe SNS winkel in Dongen waar we met een professioneel team klaar staan om de Dongenaren kennis te laten maken met onze diensten.”

Ter gelegenheid van de opening is er een speciale actie waarmee een reischeque van maar liefst € 450,00 te winnen is (in te leveren bij Arke-Tui Dongen). “Er zal zaterdag een flyerteam rondlopen met een prijsvraag. Mensen moeten – om kans te maken op deze prijs – dit formulier op deze zaterdag tussen 10 en 16 uur in onze winkel inleveren. Iedereen mag meedoen en is van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen” aldus René Hazenberg.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen