Gezellig samen eten in ’t Ruim

Foto:

In het kader van de week tegen eenzaamheid van 25 september tot en met 3 oktober zal er op 1 oktober 2015 voor het eerst een eetpunt georganiseerd worden in wijkcentrum ’t Ruim aan de Oude Baan 15. Dat wordt gezellig samen eten in uw eigen wijk! De wijkraad verzorgt samen met Stichting Welzijn Ouderen Dongen en Vermeulen Social Catering voor senioren in de wijk een smakelijke warme maaltijd.

De afgelopen anderhalf jaar is het bestuur van wijkraad Oud Dongen flink aan de weg aan het timmeren om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Zo is er “Ons helpt Ons” burenhulp in het leven geroepen. Heeft u een hulpvraag, dan kan uw buurtgenoot u misschien helpen en wellicht kunt u zelf ook iets doen voor uw medemens. Zie www.wijkraadouddongen.nl voor meer informatie.

Ook kunt u als buurtbewoner op dinsdagmorgen en donderdagmiddag gebruik maken van wijkcentrum tRuim, Oude Baan 15. Nu wordt er samen een bakje koffie gedronken en een spelletje gedaan. Gewoon omdat een fijn samenzijn de dag of week breekt. In het kader van de week tegen eenzaamheid van 25 september tot en met 3 oktober zal er op 1 oktober 2015 voor het eerst een eetpunt georganiseerd worden. Dat wordt gezellig samen eten in uw eigen wijk! De wijkraad verzorgt samen met Stichting Welzijn Ouderen Dongen en Vermeulen Social Catering voor senioren in de wijk een smakelijke warme maaltijd.

Iedere maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht ( vlees of vis naar keuze) , nagerecht en een kopje koffie of thee na. Deze uitgebreide maaltijd kost € 7,50 p.p.. U bent van harte welkom vanaf 11:30 uur. Na het eten kunt u aansluitend nog rustig een spelletje kaarten, sjoelen, handwerken of gewoon een kopje koffie drinkenen wat praten met buurtgenoten. Interesse of vragen? Geeft u zich op voor 24 september 2015 bij SWOD ( 0162-375296) of bij wijkraad Oud Dongen( 06-21244738)

Ook organiseert de wijkraad op 1 oktober om 19:30 een informatieavond in ‘t Ruim. Wil u meer weten over wat zorgorganisaties en vrijwilligers u te bieden hebben ? Kom dan naar deze informatie avond. De wijkraad informeert u hier graag over en kan dan tevens de behoefte peilen van de eigen wijkbewoners.

Reacties