Prijsvraag: recreatie in onze regio

Foto: CC0/Public Domain

De recreatie-economie bruist in de Regio Hart van Brabant. We hebben prachtige natuur en grote recreatieparken. Daarnaast maakt ook kleinschalige recreatie onze regio aantrekkelijk voor inwoners én toeristen. Om juist die kleine recreatie-initiatieven te stimuleren, organiseert Vitaal Leisure Landschap van de regio Hart van Brabant een prijsvraag. Heb jij een idee om een verblijf in de regio nog leuker te maken? Doe dan mee en win één van de geldprijzen van € 5000,- of zelfs € 10.000,- om je idee uit te voeren.

Over de prijsvraag;
Alle bewoners, ondernemers en verenigingen uit de gemeenten Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze en Rijen, Tilburg, Goirle, Oisterwijk en Hilvarenbeek kunnen hun recreatie-ideeën opsturen. Dat kan tot en met donderdag 15 oktober 2015. Je hoeft geen compleet uitgewerkt businessplan aan te leveren, een eenvoudige beschrijving en een begroting op hoofdlijnen zijn voldoende. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. Dus heb je een wens of een idee, doe mee!

Overige voorwaarden en meer informatie over het meedoen met de prijsvraag vind je op: www.leisurelandschap-hartvanbrabant.nl. Heb je een vraag? E-mail [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen