Eerste BOKtoberfeszt van stichting Bokse Bikersz D komt er aan

Foto:

Stichting Bokse Bikersz D organiseert i.s.m. motorclub “MTC Carrot County Ridersz” en den Hamse Bok, jaarlijks in april tijdens de jaarmarkt in Dongen, de Bokse Bikersz D. Deze dag staat in het teken van motors en motorrijden, genieten van gezelligheid, eten & drinken en (live) muziek. Tijdens deze dag probeert de motorclub geld over te houden om een aantal goede doelen te ondersteunen. Zo is er  de afgelopen 5 jaar al € 8.500,- gedoneerd aan plaatselijke en andere Goede Doelen.

Dit jaar hebben de Ridersz een nieuw en uniek initiatief: Het BOKTOBERFESZT. Geheel in Duitse stijl maken ze er op 11-10 vanaf 11.10 uur een spetterend feestje van, met toepasselijke (live) muziek.

Het feest vindt dus plaats op 11 oktober 2015 in Café Gasterij Den Hamse Bok aan de Hoge Ham 45 te Dongen. Een entreekaartje kost € 20,- per persoon. Daarvoor krijg je een bierpul die 3 keer gratis kan worden gevuld met bier,of je neemt 3 wijntjes of fris. Ook krijg je een lekker “Brötchen Wurst”. En er is natuurlijk muziek: oktoberfeest muziek, schlagers, en live optredens van diverse ras-artiesten. Rond 17.00 uur is het feestje in principe afgelopen. Dit wordt een geweldig gezellige middag in Den Hamse Bok! Daar wil je bij zijn, en als het kan gekleed in stijl!

Ook op deze dag wil de organisatie weer geld ophalen voor een Goed Doel: Het G-Voetbaltoernooi van DVVC in Dongen. Mensen met een beperking hebben door dit initiatief jaarlijks een gezellige en sportieve dag.  Als je entreekaarten wilt bestellen, maak dan € 20,- per persoon over op de bankrekening van de Stichting Bokse Bikersz D. Het IBAN nummer is: NL86 RABO 0345 6162 00. Vermeld duidelijk je naam en adres, na betaling worden de toegangskaarten bij je thuis bezorgd. Het e-mail adres van onze contactpersoon is: [email protected]

Of je koopt je kaarten bij de HAMSE BOK, vanaf half september, en bezoek zeker eens de website: www.boksebikerszd.nl. Ben er in ieder geval op tijd bij want op = op, er is nl. een maximum gesteld aan het aantal fesztgangers! Binnenkort volgt nadere informatie over de geweldige artiesten die gaan optreden op het eerste BOKtoberfeszt op 11 oktober.

Het BOKtoberfeszt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gasterij Den Hamse Bok

Van Dongen rioolreiniging en ontstoppingsdienst

Brasserie de 3 vissen

Bakkerij Pim Filius

Slagerij/traiteur het Smaakhuys

Reacties