Open Jamsessie in muziek-café De Gouden Leeuw

Foto:

Op vrijdag 18 september 2015 wordt het seizoen van de Open jamsessies in Café de Gouden Leeuw weer geopend. De sessie gaat 22.00 uur van start en het is natuurlijk de bedoeling om er een spetterende opener van maken!

Inmiddels is dit goed bezochte evenement een begrip onder vele Dongense en regionale muzikanten! Deze avond staat volledig in het teken om met bekende en onbekende muziek te maken en dat alles onder het genot van een goede sfeer en natuurlijk een drankje.

Dit is bewust een Open Jamsessie, het betreft dus geen specifieke blues-, jazz-, pop-, rocksessie! Nee, iedereen is welkom! Bij binnenkomst kan je jezelf melden bij één van de sessieleiders; Dré van de Bosch of Kars van Nus. Zij zullen ervoor zorgen dat je deze avond lekker kunt spelen. Dus schroom niet en meld je direct bij binnenkomst!

Reden genoeg om op vrijdag 18 september massaal met instrument af te reizen naar Café De Gouden Leeuw te Dongen. Vanaf 22.00 uur ben je van harte welkom (gratis entree) om het podium te betreden en een drank je te doen!

Mocht je willen komen luisteren en genieten van alle muzikanten ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Reacties