De gevolgen van prinsjesdag voor de ondernemer

Foto:

Ook dit jaar organiseert Janssen Accountants in september weer een gratis bijeenkomst specifiek gericht op ondernemers waarin wordt ingegaan op de gevolgen en mogelijkheden van Prinsjesdag. Daarnaast is er ook nog een workshop van ‘ActionCOACH’ Robbert van Steenwijk. De bijeenkomst zal dit jaar plaats vinden op een historische plek, namelijk De Looierij in Dongen. Wij nodigen u van harte uit op dinsdagavond 29 september bij De Looierij in Dongen, Kerkstraat 33.

Waar zit die 5 miljard lastenverlichting?
door Albert Verschure
De derde dinsdag van september tijdens Prinsjesdag zal de Minister van Financiën na het uitspreken van de troonrede de miljoenennota aanbieden aan de Tweede Kamer. In onze eigen traditie zal Albert Verschure hier op 29 september op terug kijken. Hij gaat het dan niet hebben over de gouden koets en wie het mooiste hoofddeksel had, maar wel over de gevolgen die de miljoenennota heeft voor de ondernemer. Gaan ondernemers iets terugzien van de lastenverlichting van 5 miljard waarover wordt gesproken? Je hoort het deze avond.

Je bedrijf laten werken voor jou
door Robbert van Steenwijk
“Ik geloof dat iedere ondernemer recht heeft op een droombedrijf”. Van daaruit werkt Robbert van Steenwijk van ActionCOACH Noord-Brabant met ondernemers om meer uit het bedrijf te halen dan je nu doet. Laat je bedrijf werken voor jou, en niet andersom.
Als ondernemer ben je altijd druk in je bedrijf maar is het ontzettend moeilijk te werken AAN je bedrijf. Met harder en meer werken kom je er simpelweg niet. In de workshop zal hij met simpele tactieken en tips laten zien hoe jouw bedrijf kan groeien zonder dat je als ondernemer jezelf over de kop hoeft te werken. Jij als ondernemer zou moeten worden beloond voor de risico’s en het harde werken met een winstgevend bedrijf dat werkt zonder jou.

 

Met deze twee sprekers heeft Janssen Accountants wederom een bijzonder interessant programma. Ondernemers zijn dan ook van harte uitgenodigd om hierbij op 29 september aanwezig te zijn. Uiteraard is er na afloop nog gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Aanmelden voor deze avond kan via de website van Janssen Accountants of via een mailtje aan Manon via [email protected].

Reacties