Wensenactie Senioren-assistent Corine Stigter in het kader van Nationale Ouderendag

Foto:

De Nationale Ouderendag vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van oktober. Dit jaar is de Nationale Ouderendag op vrijdag 2 oktober. Een dag waarop individuele wensen van ouderen in vervulling gaan. Wensen waarvoor in onze huidige maatschappij niet altijd ruimte is, maar die vaak heel eenvoudig vervuld kunnen worden. Kleine wensen die bij ouderen een grote glimlach op het gezicht toveren. En we weten allemaal: blije mensen zijn gezonder en gelukkiger.

Ook Corine Stigter, werkzaam als Senioren-assistent in Dongen en Oosterhout, biedt zich, in het kader van deze speciale dag voor ouderen, belangeloos aan om een wens van een oudere in haar eigen regio te vervullen.

U heeft in uw leven al veel meegemaakt en gedaan, maar er is vast nog wel iets dat u graag wilt doen, zien of beleven. Misschien kent u wel iemand anders die het verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Stuur Corine uiterlijk 29 september uw wens met daarbij uw verhaal. De wens moet uiteraard wel realiseerbaar zijn en betaalbaar. Het mooiste, leukste, origineelste, meest hartverwarmende, of misschien wel het schrijnendste verhaal wint. U kunt uw verhaal sturen aan [email protected] of per post naar Gerardus Majellastraat 72, 5101 BH Dongen.

Op vrijdag 2 oktober 2015 maakt Corine de winnaar bekend via Facebook. Zij neemt dan ook persoonlijk contact op met de winnaar of winnares om een datum te prikken waarop ze de wens kan vervullen.

Reacties