Alleen tevreden spelers bij vierde Jan Oomens sr G-voetbaltoernooi bij DVVC

Foto:

Met een record aantal van 24 deelnemende teams uit de gehele regio en ver daarbuiten werd afgelopen zaterdagochtend het vierde Jan Oomens sr G-voetbaltoernooi bij DVVC geopend met alle teams op het hoofdveld. Begeleid door een mascotte werden de teams naar hun plaats op het hoofdveld gebracht en daarna kon de officiële opening gedaan worden. Namens de familie Oomens heette Hetty Oomens iedereen welkom te heten met de woorden dat de familie Oomens enorm trots is op zo’n groot deelnemersveld.

Kort hierna begonnen de vele wedstrijden op de drie velden in een strak wedstrijdschema. Het klopte tot op de minuut en dat was natuurlijk erg fijn voor alle spelers. Tussen alle wedstrijden door werd er op de oefenhoek gestreden op het ING scoredoek (met dank aan buurvereniging v.v Dongen) voor welk team het meeste punten bij elkaar kon sprokkelen.

gtoernooi2

Tijdens de grote gezamenlijke lunchpauze op het hoofdveld kwam zanger Martin uit Dongen gezellige Nederlandse liedjes zingen. Ondanks de regen werd het een groot het feest, met als slot een grote polonaise van vele spelers en begeleiders. Op deze dag kan DVVC altijd rekenen op vele vrijwilligers, vele handen maken licht werk op welke manier dan ook. Anders is het niet mogelijk om dit grote toernooi te in goede banen te leiden. Overigens, het toernooi verliep erg gemoedelijk en sportief.

Gelukkig bleef het vanaf de pauze droog weer en werd er hierna weer gestreden voor de enorme Jan Oomens G-voetbal wisselbeker. In poule B werd Jeka G-1 de winnaar , in poule A was Bavel de sterkste. In een onderlinge finale tussen beide, was uiteindelijk Jeka G-1 de winnaar. Hierdoor was het na de finale tijd voor de prijsuitreiking . Burgemeester Starmans kwam de prijzen uitreiken en sprak over een erg sportief en fantastische dag op sportpark Dongekant bij DVVC.
Samen met Jan Oomens jr en Hetty Oomens werden de prijzen uitgedeeld.

De eindstand was:
Poule A : 1e Bavel Poule B: 1e Jeka G-1
Finale : Jeka G-1 – Bavel 1-0
Jeugdpoule : 1e Rhelico
Winnaar Puntenbokaal : RKSSV 1
Nadat alle teams een beker en voor alle spelers een medaille was uitgereikt sloot comitélid Kees van den Bemd af, waarbij hij  iedereen een veilige thuisreis wenste. “Tot volgend jaar op het vijfde Jan Oomens sr. G-voetbaltoernooi bij DVVC.”

Reacties