Lopen met plezier doe je bij Atledo’s Run for Fun

Foto:

LKen je nog familieleden, vrienden of vage kennissen die hardop hebben gedacht dat ze best eens willen gaan sporten? Vertel ze dan dat ze woensdagavond 16 september as. kunnen beginnen bij Atledo’s onvolprezen Run for Fun. Lopen voor je plezier én onder de deskundige leiding van Johan Jacobs en Fons van Berkel. Enne, je mag dit artikel gerust delen hoor.

Ben je een beginnende loper? Wil je weer gaan lopen na een blessure? Ben je het beu om alleen hard te lopen en wil je dat graag in een groep doen? Meld je dan aan bij Atledo voor de najaarsgroep van Run for Fun waar je onder de deskundige leiding van trainers Johan Jacobs en Fons van Berkel doelgericht gaat trainen.

Ons programma is gericht op (her)beginnende lopers die op verantwoorde wijze in groepsverband willen hardlopen. In beginsel kan iedereen vanaf 16 jaar aan het programma deelnemen. Na het volgen van het programma gedurende 20 weken sluiten we af met een duurloop van 5 km.

Afgelopen juni nam de voorjaarsgroep van Run for Fun deel aan de 5 km. van Dwars door Dongen, het einddoel. Voor velen leek het in het begin een onhaalbare afstand, maar na 20 weken blijkt het wel degelijk te doen. Na ons programma heeft iedereen voldoende basisconditie opgebouwd om aan te sluiten bij de trimgroepen van Atledo. Daarnaast besteden we aandacht aam looptechniek en blessurepreventie, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je loopt met plezier.

Afgelopen woensdag was de informatieavond bij Atledo, maar je kunt je nog steeds aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Meer informatie vind je op www.atledo.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen