Open repetitieavond en Dongens Onderonsje

Foto: dongens Levenslied

Op zondag 4 oktober organiseert Gezelligheidskoor Dongens Levenslied het ‘Dongens Onderonsje’. Een uniek concert omdat, voor het eerst in de Dongense geschiedenis, alle koren, die qua genre dicht bij elkaar liggen, gezamenlijk optreden. Uniek ook, omdat het een evenement is waarbij de toegang gratis is. De optredens beginnen om 13.30 uur in Café Zalencentrum De Viersprong aan de Kanaalstraat in Dongen. Iedereen is van harte welkom bij dit concert. Noteer de datum alvast in uw agenda. Binnenkort volgt meer informatie.

Open repetitieavond
Gezelligheidskoor Dongens Levenslied is op zoek naar nieuwe leden. Daarom houdt het koor op donderdag 17 september 2015 een ‘open repetitieavond’. Deze is in De Viersprong en begint om 20.15 uur. Wie het leuk vindt om te zingen en houdt van het (betere genre) Nederlandse lied, is van harte welkom op deze repetitie. Gezelligheidskoor Dongens Levenslied staat onder leiding van dirigent Wout Kwakernaat.

Tot ziens!
Misschien tot ziens op 17 september. En anders ziet Gezelligheidskoor Dongens Levenslied u graag op zondag 4 oktober 2015.

Voor meer informatie over het koor: www.dongenslevenslied.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen