Wie wordt het beste bedrijf van Dongen?

Foto:

Welk bedrijf levert de allerbeste service in Dongen? Wie is ‘t meest klantvriendelijk? En welk bedrijf kan misschien nog wel iets verbeteren? Daar kunnen alle inwoners van Dongen nu hun bijdrage aan leveren!

dongen.nieuws.nl is partner van Opiness dat de verkiezing tot het beste bedrijf van Dongen organiseert. Opiness is een online platform waarop je als klant een review kunt achterlaten over dienstverleners in de buurt. Denk daarbij aan winkels, maar bijvoorbeeld ook kapsalons, apotheken, autobedrijven, kinderopvangorganisaties, cateraars of makelaars. Zolang deze bedrijven maar een bepaalde dienst verlenen.

Elke inwoner van Dongen kan nu een review achterlaten over een bedrijf in de buurt op https://opiness.nl/nieuwe-review. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de verkiezing van het beste bedrijf van Dongen. Elke deelnemer mag reviews achterlaten over meerdere bedrijven, heel graag zelfs! Daarmee maakt iedere reviewer namelijk ook telkens extra kans op een waardebon twv 100 euro, te besteden bij een bedrijf in Dongen. De verkiezing loopt tot en met 27 september, waarna vervolgens de winnaar bekend wordt gemaakt. Het bedrijf met het hoogste cijfer ontvangt uiteindelijk de Service Award.

Geef HIER nu je review over een bedrijf in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart

Reacties