Vijf weken omleidingsroute bij werkzaamheden Kanaalstraat

Foto:

Vanaf maandag 7 september tot medio oktober 2015 voert de gemeente Dongen onderhoud uit aan de rijweg en het voetpad in de Kanaalstraat tussen de Prinses Margrietstraat en Kanaaldijk Noord. In deze periode geldt een omleidingsroute voor verkeer. De omleidingsroute (via de Prinses Margrietstraat) wordt met verwijsborden aangegeven.

Op woensdag 2 september begint firma Van Wijlen uit Sprang Capelle met de aanvoer van materieel en het inrichten van een depot in de berm op de hoek van de Kanaalstaat en de Kanaaldijk Noord. Op donderdag 3 september wordt een begin gemaakt met het herstraten van het voetpad ter hoogte van het bedrijf Eurofolie.

Fasering werkzaamheden
Vanaf maandag 7 september wordt er gewerkt in de rijweg. Deze werkzaamheden worden in fases uitgevoerd.

– Fase 1: van 7 tot en met 11 september wordt er gewerkt op het gedeelte vanaf de Prinses Margrietstraat tot halverwege het parkeerterrein van supermarkt Nettorama.

– Fase 2: van 14 tot en met 18 september wordt het gedeelte voor autoschadebedrijf Van Peer aangepakt.

– Fase 3: betreft het gedeelte tot aan de inrit van Wijnen transport. Op dit gedeelte wordt van 21 tot en met 25 september gewerkt.

– Fase 4: van 28 september tot en met 6 oktober is het gedeelte tot halverwege de inrit naar het RIMI-terrein aan de beurt.

– Fase 5: het laatste gedeelte tot aan de Kanaaldijk Noord. Hier wordt tot 16 oktober gewerkt.

Bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden kunnen voor vertraging zorgen.

Bereikbaarheid
Vanaf maandag 7 september tot en met 16 oktober wordt de Kanaalstraat tussen de Prinses Margrietstraat en Kanaaldijk Noord afgesloten voor doorgaand verkeer. In de Wilhelminastraat en op de Kanaaldijk Noord komen verwijsborden te staan waarop is aangegeven van welke zijde de bedrijven te bereiken zijn. Bij het begin van een nieuwe fase worden deze borden aangepast. De omleidingsroute loopt via de Prinses Margrietstraat.

Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met projectuitvoerder Hein van der Eerden, via het algemene telefoonnummer 14 0162 of via e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen