Postcode Loterij deelt 1.627 barbecues uit tijdens Zomerfeest in Dongen

Foto:

Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 5103 in Dongen hebben de Postcode Loterij Barbecue gewonnen. Aanstaande vrijdag 4 september reikt de Loterij tijdens een Zomerfeest op het Wilhelminaplein de 1.627 barbecues aan 1.275 deelnemers uit Dongen uit.

Wolter Kroes en Gaston Starreveld
Tijdens het Postcode Loterij Zomerfeest in de winnende wijk speelt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de deelnemers Zomer HitBingo, waarbij zomerse prijzen te winnen zijn. Ook is er een optreden van Wolter Kroes. Het Postcode Loterij Zomerfeest vindt plaats op het Wilhelminaplein van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop van het Zomerfeest ontvangen de winnaars van de Postcode Loterij Barbecue hun prijs.

Geen geldprijzen
Geruchten dat er wellicht ook nog sprake zou zijn van geldprijzen worden door Linda Heerink van de postcodeloterij ontkrachtigd: “de postcodeloterij hanteert sinds vorige maand een nieuw concept voor wijkfeesten. In dit nieuwe concept worden geen geldprijzen uitgekeerd maar uitsluitend barbecues.  Ook de prijzen van het spel Zomer HitBingo dat Gaston gaat spelen zijn volgens Heerink geen geldprijzen. “We willen voorkomen dat de Dongenaren te hoge verwachtingen krijgen en teleurgesteld raken op het zomerfeest.”

bbqpcl

Uitreiking Postcode Loterij Barbecue
Deelnemers die in juli met wijkcode 5103 meespeelden met de Postcode Loterij, winnen per lot een barbecue, met een maximum van twee. Winnaars met meer dan twee loten ontvangen voor hun overige loten punten die zij voor een prijs kunnen inwisselen in de Postcode Prijzenshop.

Deze zomer verrast de Postcode Loterij 6 wijken met winnaars van de Postcode Loterij Barbecue. In al deze wijken organiseert de Loterij een Zomerfeest voorafgaand aan de uitreiking van de prijs. Er zijn al Zomerfeesten geweest in Losser, Heumen, Leiden, Zoeterwoude en Buren.

 

 

Reacties