Jubilarissen Aurora gehuldigd tijdens zomerborrel

Foto: Aurora

Op 14 juli hield Harmonie Aurora haar zomerborrel in Café Aurora. De zomerborrel gebruiken we ook om onze jubilarissen te huldigen. Dit jaar vierden we dat Anouk Rutten en Tessa van Dorsselaar al 10 jaar lid zijn van Aurora. Onze muzikanten Saskia Kimenia en Peter van Bergen bereikten dit jaar zelfs de mijlpaal van 25 jaar lid van Aurora. Van harte gefeliciteerd allemaal.

De zomerborrel gebruikten we ook om Ina Botermans te feliciteren met het behalen van haar A-diploma voor de altsaxofoon. Zij speelt ook al klarinet. Een mooi resultaat. De periode voor de zomervakantie stond niet alleen in het teken van feest. Na meer dan 20 jaar besloot het orkest van Aurora namelijk ook afscheid te nemen van haar dirigent, Wilfred Werkman. Het was een lange, vruchtbare samenwerking tussen orkest en dirigent. Maar aan elk verhaal komt een eind. Het orkest gaat verder met een nieuwe dirigent. Wij bedanken Wilfred voor zijn muzikale inbreng, tomeloze inzet en creativiteit in al die jaren.

Aurora zoekt nu een nieuwe dirigent. Het sollicitatieproces daarvoor is in volle gang. Voor de periode tot we een nieuwe dirigent vinden is Joost van Genugten de interim-dirigent voor het orkest van Aurora.

Reacties