Grootse rommelmarkt Musis Sacrum

Foto: Musis Sacrum

Grootse Rommelmarkt Musis Sacrum

Zondag 6 september organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum weer haar jaarlijkse tweedehands- cq rommelmarkt. Deze markt vindt plaats in en achter Jeugdcentrum De Poort, Gasthuisstraat 3. Op deze zondagochtend gaan om 10.30 uur de deuren open en de markt duurt tot ongeveer 14.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,50 en kinderen tot en met zes jaar mogen gratis naar binnen. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het instrumenten- en kledingfonds van de muziekvereniging.
Prima locatie.
De vereniging is nu ongeveer twee jaar gehuisvest in De Poort. Het is voor de leden inmiddels een vertrouwde omgeving. Een goede locatie, die ook de ruimte en mogelijkheden biedt om er ook dit jaar een geslaagde markt van te maken, vorig jaar hebben immers vele bezoekers deze locatie gevonden. Dankzij de facilitaire ondersteuning van de firma Vermeer Containers heeft Musis Sacrum sinds vorig jaar een opslagcontainer in gebruik genomen, noodzakelijk om de vele rommelmarktspullen op te slaan. Een jaar lang inzamelen door de leden, bekenden en onbekenden heeft er voor gezorgd dat er weer ongelofelijk veel artikelen te koop aangeboden kunnen worden. De container is tot de nok toe gevuld. Het is een markt voor de ware koopjesjagers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar juist dat ontbrekende stukje servies of onderdeel van hun verzameling. De leden van de organiserende muziekvereniging zijn al enige tijd in de weer om de aangeboden spullen te sorteren. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij in het welslagen van deze jaarlijkse markt, muzikanten worden ware verkopers in spé. De spullen zijn per categorie gerubriceerd, oa huishoudelijke artikelen, klein meubelen, audioapparatuur, speelgoed, puzzels, (oude) muziekinstrumenten, boeken om maar wat op te noemen.

Veiling en catering.

Een uur na opening, om 11.30 uur precies, vindt de traditionele veiling plaats. Veilingmeester K. Jacobs gaat samen met zijn secondanten bijzondere en unieke producten op een professionele wijze bij u aan prijzen en verkopen. Natuurlijk kunt u tijdens deze gezellige markt ook even genieten van een kopje koffie of een ander drankje. Ook wordt er door de barcommissie voor de inwendige mens gezorgd. Verder kunt u tijdens de rommelmarkt deelnemen aan de enveloppenactie en kans maken op een van de vele leuke prijsjes, dit alles ter ondersteuning van de muziekvereniging. De leden van Musis Sacrum hopen u zondag 6 september te mogen begroeten tijdens deze jaarlijkse rommelmarkt, op de voor Musis inmiddels vertrouwde locatie: JC de Poort. Musis Sacrum, Maximaal Muziekplezier.

 

Reacties