Start 31e Spelletjesmarathon

Foto: Flickr

Al weer voor de 31ste keer organiseert spelletjesvereniging The Gamblers een spelletjesmarathon. De marathon wordt dit jaar gehouden van 17 tot en met 21 augustus 2015. In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart worden vijf avonden op een rij spellen gespeeld.

Iedere avond staan er vijf spellen op het programma. In totaal worden er dus 25 verschillende spellen gespeeld. Het betreft geluks-, vaardigheids-, bord- en denkspellen. Woensdagavond is de avond die in het teken staat van de vaardigheidsspellen. Er zijn weer leuke spellen, die overigens bij bedrijfs- en familiefeestjes ook hun waarde bewezen hebben. Op andere avonden is er een mix van denk-, geluks-, bord- en vaardigheids spellen. Op vrijdagavond staan per tradities de geluksspellen centraal. Dan wordt duidelijk wie de opvolger wordt van de kampioen van vorig jaar: Jos den Boer.

Om voor de marathontitel in aanmerking te komen, moet je alle avonden mee spelen. Wanneer je een avond wilt meespelen, kan dit natuurlijk ook. Dan doe je mee voor de mooie dagprijzen, maar je hebt bovenal een avond vol gezelligheid. De marathon trekt deelnemers van alle leeftijden. De avonden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 20.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor niet leden slechts twee euro per avond. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een meespelende ouder. Informatie bij sportcafé ’t Vaartje tel: 0162-312275.

Reacties