Hoe is het met de Dongenaren op vakantie?

Foto: CC0/Public Domain

Het is rustig in de Dongense straten. Vele Dongenaren genieten in alle uithoeken van de wereld van hun welverdiende vakantie. Bij deze een oproep aan al deze dorpsgenoten: laat eens weten hoe het is/was op je vakantie-adres en laat de thuisblijvers gerust meegenieten.

Laat eens wat van je horen, stuur een foto, een filmpje of de groeten vanuit jouw tijdelijke paradijs. Hoe is het daar? Gaat alles naar wens oif heb je wat vervelends meegemaakt? Volg je dongen.nieuws.nl nog een beetje? Andere Dongenaren tegengekomen? Of zit je misschien met een hele Dongense enclave ergens op de camping. Laat het ons gerust weten en wij plaatsen je bijdrage op deze website zodat ook wij een beetje kunnen meegenieten van al die avonturen.

Stuur je foto’s, film (via wetransfer) of verhalen naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat het op de website komt.

Natuurlijk is deze actie niet bedoeld om het inbrekersgilde op ideeën te brengen, zoals sommigen suggereren op onze facebookpagina, maar er zijn voldoende Dongenaren met vakantie waarvan er gezinsleden nog gewoon thuis zijn om op het huis te passen. En wie een rondje op facebook doet, ziet dat vele Dongenaren het thuisfront willen laten meegenieten van hun belevenissen. Desalniettemin, ook als je weer thuis bent zijn je verhalen en foto’s meer dan welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen