Gemeente Dongen betreurt faillissement Cardan

Joost Eijkens van Cardan en wethouder Piet Panis bij de ondertekening precies een jaar geleden
Joost Eijkens van Cardan en wethouder Piet Panis bij de ondertekening precies een jaar geleden
Foto:

Op woensdag 22 juli, exact één jaar na de contractondertekening met de gemeente Dongen, werd bekend dat Cardan Employability Services faillissement aan heeft moeten vragen.  Cardan werkte sinds juli 2014 samen met de gemeente Dongen om zo veel mogelijk werkzoekenden aan betaald werk te helpen. In een persbericht meldt de gemeente Dongen “het faillissement van Cardan zowel voor de directie als de medewerkers te betreuren.”

De gemeente meldt verder: “Sinds juli 2014 heeft de gemeente Dongen een re-integratieopdracht bij Cardan lopen. Hierin wordt een groep personen die een uitkering van de gemeente ontvangt, via training, coaching en tijdelijke werkplekken klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Naar aanleiding van het faillissement en de onzekere periode die dit voor de trajectkandidaten en voor de toekomst van het project betekent, heeft de gemeente Dongen ervoor gekozen de overeenkomst per direct te beëindigen.”

Passende oplossing
“Tijdens de zomerperiode worden passende oplossingen voor de betrokkenen verder uitgewerkt.  De betrokken traject-kandidaten en werkgevers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.” aldus de gemeente Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen