Seizoenkaart VV Dongen

Foto:

Wat was het weer spannend afgelopen seizoen! Tot aan het laatst toe, draaide Dongen 1 mee om het kampioenschap. Helaas werd er naast de titel gegrepen, maar de jongens (incl. de nieuwelingen) zijn gretig om in het nieuwe seizoen voor de prijzen te gaan. Wilt u ook het nieuwe seizoen geen wedstrijd van Dongen 1 missen in de altijd boeiende hoofdklasse B? Of zoekt u nog een origineel kado voor iemand die alles al heeft? Bestel dan nu een seizoenkaart voor VV Dongen!

Een seizoenkaart geeft recht op toegang tot alle competitiewedstrijden van Dongen 1 op Sportpark De Biezen. De eerste competitiewedstrijd speelt Dongen 1 thuis op zondag 6 september tegen TOP. Kijk voor het volledige programma op www.vvdongen.nl.  Zorg dat u er bij bent!

De prijs voor een seizoenkaart is ongewijzigd t.o.v. vorig jaar: € 53,00 (incl. BTW) en € 33,00 (incl. BTW) voor 65+ers. Regel nu snel en eenvoudig uw nieuwe seizoenkaart door een mailtje sturen naar [email protected] Vermeld hierin uw naam, adres, woonplaats én geboortedatum.  Dan heeft u voor de eerste thuiswedstrijd uw seizoenkaart in huis.

Reacties