iWAD, dé ICT- partner

Foto: CC0/Public Domain

“Support en service op 1, dat is onze kracht.” Aan het woord is Dongenaar Bart Hofkens die met zijn bedrijf bedrijf iWAD (Internet World Art Design) al ruim dertien jaar aan de weg timmert op het gebied van het bouwen van websites, domeinnaam-registratie, hosting en ICT support. “Bij iWAD zijn we er op gefocust om klanten tot in de puntjes te adviseren, assisteren en klantgericht te bedienen. Echt alle vragen op ICT-gebied kunnen gesteld worden.”

Websites ontwikkelen
iWAD bouwt complete websites voor uiteenlopende bedrijven en/of instellingen. “De nadruk ligt voornamelijk op de technische ‘achterkant’ wat onder andere inhoudt dat de website door alle browsers wordt ondersteund. Voor het design van de website werkt iWAD samen met grafische ontwerpers, die op hun beurt iWAD inhuren voor het programmeergedeelte. Het komt ook voor dat de klant zelf al een heel ontwerp heeft, dat kan natuurlijk ook” aldus Bart Hofkens

“Maar we doen meer” vervolgt Bart ” iWAD zorgt bijvoorbeeld ook voor de aanvraag van een domeinnaam en adviseert de klant bij het vinden van de passende en geschikte domeinnaam. Dit resulteert in een zoekmachine-vriendelijke naam en omschrijving, zodat men hoger in de zoekresultaten kan komen. Naast het aanvragen en meedenken over domeinen kan iWAD ook de hosting van de website verzorgen. De klant wordt met dit totaal pakket volledig ontzorgd.”

Huren website mogelijk
iWAD biedt klanten ook de mogelijkheid een website te huren. “Voor veel bedrijven is dat een uitkomst. Deze dienst geeft klanten de mogelijkheid kennis te maken met ‘het hebben van een website en/of webwinkel’ zonder in een keer een groot bedrag te betalen. Een tweejarig contract waarbij de website automatisch wordt geüpdatet, scripts worden bijgehouden en eventuele problemen worden snel opgelost. Dit alles voor een vast maandbedrag! Ondernemers staan zo niet voor onverwachtse kosten én de site wordt een keer per twee jaar geheel vernieuwd.”

ICT
“Hardware installeren, updaten, problemen oplossen; eigenlijk alles wat met ICT vragen en problemen te maken heeft kan iWAD oplossen” besluit Bart Hofkens. “Bedrijven kunnen terecht met al hun ICT gerelateerde vragen. iWAD biedt verschillende onderhoudscontracten, zo zijn het onderhoud en de maandelijkse updates altijd geregeld.”

Meer weten? Neem een kijkje op: www.iwad-online.com. Uiteraard mag altijd gemaild of gebeld worden voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Reacties