Nieuw in Dongen: 3 keer 100%

Foto:

Drie unieke kwaliteiten, één grote samenwerking… Vanuit die visie bieden Ernie Broers, Anton Boekweit en Martin Montens onder de noemer 100% Verzekerd vanaf 1 juli gezamenlijk hun diensten aan. De drie onderdelen 100% verzekerd, 100% hypotheken en 100% pensioenen vormen een krachtig samenwerkingsverband waarin deze drie vakspecialisten hun expertise en gezamenlijke know how gebundeld hebben.

Thuisbasis van deze unieke combinatie is het nieuwe kantoorpand aan de Mgr. Poelsstraat 7. Vanuit deze locatie werken de drie door de wol geverfde ondernemers, samen met een ondersteunend team, bestaande uit Sandra de Roos en Sabrina de Koning, aan het bieden van maatwerkoplossingen en kunnen de inwoners van Dongen en de regio er voor al hun financiële vraagstukken terecht.

100% Verzekerd
Ernie Broers (41) , de man achter de verzekeringstak van de nieuwe combinatie, geeft uitleg: “Bij 100% Verzekerd beschikken we over de kennis, de expertise en contacten met een zeer groot aantal leveranciers van financiële producten.” Broers is sinds 2006 in Dongen actief in de verzekeringssector en heeft met zijn bedrijf van Ham Verzekeringen een grote portefeuille met zowel particuliere als zakelijke klanten opgebouwd. De samenwerking binnen 100% levert volgens Ernie voor de klant extra voordelen op. “We zitten wat dat betreft alle drie op één lijn ” zegt Ernie. “De klant is bij al onze onderdelen geheel vrij in de keuze van aanbieders en producten. Daarbij ondersteunen wij de klant met onze professionele kennis en ervaring in het maken van een selectie.”

ernie1

“We zijn met de nieuwe combinatie een full service onderneming waarbij de klant kan mee profiteren van de expertise op andere vakgebieden. Op al deze gebieden hebben we nu specialisten en er zijn altijd raakvlakken bij financiële vraagstukken die vragen om een advies vanuit een ander oogpunt. Die kracht hebben we nu . We kunnen onze klanten dus 100% ontzorgen.” Met 100% verzekerd biedt Ernie Broers alle mogelijk denkbare verzekeringen variërend van reisverzekering tot inboedelverzekering en van arbeidsongeschiktheidsverzekering tot autoverzekering.

100% hypotheken
Anton Boekweit (42) is het gezicht van 100% Hypotheken. Met 15 jaar ervaring als onafhankelijk hypotheekspecialist waarvan de laatste vijf jaar als zelfstandig ondernemer heeft Anton Boekweit inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd in de roerige wereld van de hypotheken. Het huidige kantoor van Anton Boekweit is gevestigd aan de Riekevoort 16 in Rijen en deze locatie zal ook voor 100% hypotheken beschikbaar blijven. “De manier van klantbenadering vind ik erg belangrijk” vertelt Anton. “de klant staat centraal en wordt niet onder druk gezet om een snelle beslissing te nemen. Mijn werkwijze gaat uit van het in alle rust en begrijpelijke taal adviseren van de klant. Daarbij staat vrije keuze hoog in het vaandel.

anton1

We zijn onafhankelijk en kunnen hypotheken van alle aanbieders meenemen in ons advies. En dat advies kan de klant krijgen waar en wanneer hij maar wil. In Rijen of in Dongen of aan de tafel bij de mensen thuis. Overdag, ’s avonds of op zaterdag…het is allemaal mogelijk.” Met de hoogste opleidingen op het gebied van hypotheekverstrekking kunnen de klanten van Anton Boekweit rekenen op het best passende advies. “En dat gebeurt zo transparant mogelijk met een eerste vrijblijvend gesprek waarna de klant uiteindelijk zelf de keuze maakt of hij met ons in zee gaat!”

100% pensioenen
De derde tak van de nieuwe combinatie is 100% pensioenen . Ook daar is een specialist aanwezig in de persoon van Martin Montens (50) , al 29 jaar actief in het vak. “De wereld van pensioen is enorm in beweging en het is erg belangrijk om constant alert te zijn op wetswijzigingen en nieuwe ontwikkelingen op dat gebied . Ik houd me al tientallen jaren daarmee bezig en kan dankzij die ervaring de klant adviseren en samen met hem of haar de beste weg naar het pensioen uitstippelen. Belangrijk is dat dat ook volledig onafhankelijk gebeurt en dat is bij 100% pensioen mogelijk omdat we ook daar werken met meerdere aanbieders. Altijd met de klant als middelpunt. Wij gaan wat dat betreft door waar anderen vaak ophouden. En niet alleen de particulier kan bij ons terecht voor pensioenadvies. Ook voor ondernemers staan we klaar en dat kan zowel voor henzelf zijn als bijvoorbeeld voor een collectie pensioenregeling voor het personeel.”

martin1

Met de start van de drie ondernemingen onder één vlag krijgt Dongen en de regio er een complete aanbieder bij voor alle financiële vraagstukken.” Daarnaast werken we prettig maar wel onafhankelijk samen met externe partijen op het gebied van de woningmarkt zoals bv. Kanters Garantiemakelaars. Ook op het gebied van fiscaal advies hebben we samenwerkingspartners bij de hand” weet Martin Montens te melden. “We zijn er klaar voor om met fris elan onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste producten. Dat doen we op een laagdrempelige manier, snel, adequaat en met alle keuzevrijheid voor de klant”.

vlaggen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen