Jeugdgemeenteraad en GGZ Samen in Beweging

Samen met Fysio Attent en De Vennen organiseerde de jeugdgemeenteraad afgelopen woensdag een sportieve middag voor de senioren van de GGZ. Dit project ‘Jeugdgemeenteraad en GGZ Samen in Beweging’ was een groot succes! Onder de opzwepende muziek van The Eye of the Tiger zorgde Susan Hoes (De Vennen) voor de warming-up. Daarna ging iedereen aan de slag met oud-Hollandse spellen.

Bij elk spel assisteerde een lid van de jeugdgemeenteraad. De samenwerking tussen jong en niet zo jong meer leverde mooie momenten op. Tussendoor zorgde fysiotherapeute Marlissa (Fysio Attent) voor een ontspannen Shantalla massage, waar de deelnemers zichtbaar van genoten. Vrijwilligers begeleidden de deelnemers tijdens de speurtocht door de Exterbroek en na de wandeling deelde wethouder Piet Panis samen met Joop (jeugdgemeenteraad) ijsjes uit. Om spierpijn te voorkomen zorgde Ellie (A.B. GGZ) tot slot voor de cooling down.

Uit handen van de leden van de jeugdgemeenteraad ontvingen alle deelnemers na afloop een sportief cadeautje. Uit de positieve reacties van de senioren bleek dat deze middag voor herhaling vatbaar is!

 

Reacties