Voorstellingen Theaterschool TINTELBELLE

Foto:

Vanaf oktober 2014 is de Dongense Isabelle Murg-van Gelderen gestart met haar theaterschool TINTELBELLE. Deze van origine musicalzangeres en -actrice is van alle markten thuis. Zo stond ze in professionele musicals als “The Sound of Music”, “Rent” en “Mary Poppins”. Op zaterdag 27 juni presenteert Theaterschool Tintelbelle zich voor het eerst met 2 spetterende voorstellingen, in de Cammeleur te Dongen.

Alereerst is er om 16.00 uur de Kinderdansvoorstelling “Sneeuwwitje en de dansende dwergen”. Deze dansvoorstelling wordt verlevendigd door live zang en spel van de musicalleerlingen. De entree voor deze voorstelling bedraagt 4 euro.

Daarna is er om 19.30 uur een voorstelling van de nieuwe theatergroep groep ‘Tintel’. Zij spelen de voorstelling: ‘Spiegeltje, spiegeltje’
Deze enthousiaste groep volwassenen  is in oktober 2014 begonnen met theaterlessen bij Isabelle. Zij hebben al van zich laten horen en zien op de kerstmarkt, het Oranjeparkfestival en afgelopen week op Verrassend Dongen. Deze getalenteerde en gemotiveerde groep speelt op 27 juni een klucht met live zang. ‘Spiegeltje spiegeltje’ is een vervolg op het verhaal van Sneeuwwitje. Hoe gaat het verder met haar sinds zij met haar prins is getrouwd??

Zin in een hilarische avond? Kom dan op 27 juni naar de Cammeleur en geniet van deze talentvolle groep spelers.

Aanvang 19.30 uur
Entree: € 6
Kaartjes zijn te koop bij de Cammeleur
Combinatiekaartje :voor € 7 kunt u genieten van beide voorstellingen!

Reacties