Gratis concert Philharmonie ZuidNederland

Foto:

Lionsclub ‘s-Hertogenbosch organiseert op zaterdag 5 september 2015 in het Provinciehuis te ‘s-Hertogenbosch een licht klassiek concert van de Philharomie ZuidNederland voor diegene die door een beperking niet in staat zijn concerten in een gewoon muziektheater te bezoeken. U kunt zich nu opgeven om kosteloos gebruik te maken van vervoer naar dit mooie concert waar u ook gratis van kunt genieten.

Voor deze kosteloze activiteit organiseert de Lionsclub Dongevallei het vervoer en de begeleiding voor 30 senioren uit de gemeente Dongen en 30 senioren uit de gemeente Gilze-Rijen. Deze activiteit is speciaal voor mensen die door een beperking niet meer (gemakkelijk) naar een gewoon concert gaan. De gasten dienen wel zelfstandig of met ondersteuning te kunnen in- en uitstappen in de touringcar. Er is plaats voor rolstoelen en rollators in de bagageruimte en in de bus zal een begeleider en verpleegkundige aanwezig zijn. Elektrische rolstoelen en scootmobiels kunnen helaas niet in deze bus vervoerd worden.

Alle gasten worden uitgenodigd door een groot aantal Lionsclubs uit de omgeving en ontvangen met een kopje koffie. Tijdens de pauze van het licht klassieke concert onder leiding van dirigent Peter Biloen worden de gasten ook voorzien van een glaasje sap.

Bij het concert zijn gekwalificeerde krachten aanwezig. De medewerkers van het Rode Kruis helpen bij het vervoer van de gasten uit de bus naar de zaal, maar zij zorgen bijvoorbeeld ook voor extra invaliden-wc’s en treden op bij acute problemen tijdens het concert. Er is tenminste 1 arts aanwezig. De bus vertrekt op 5 september om 13:30 op het Wilhelminaplein, de gasten dienen derhalve uiterlijk om 13:15 aanwezig zijn. Na een muzikale middag zullen de gasten rond 18:30 op het Wilhelminaplein terug zijn.

U kunt zich voor deze middag aanmelden via Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD). Voor meer informatie over het programma en aanmelding kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 bellen naar het kantoor van SWOD, Dongepark 1, telefoon 375 296. U kunt ook de website raadplegen of een mail sturen naar [email protected]. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst want; vol=vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen