Chic bloemenatelier tijdelijk verhuisd

Foto:

Voor wie nietsvermoedend het pand van Chic bloemenatelier aan de Hoge Ham binnen stapt is het even schrikken. De ruimte is helemaal leeg. Op een poster aan de deur zien we echter snel de verklaring hiervoor: “Deze winkel wordt grondig verbouwd. We zijn tijdelijk verhuisd naar Hoge Ham 136.”

Natuurlijk gaat dongen.nieuws.nl even langs op genoemd adres (naast Scapino). Eenmaal aangekomen in het tijdelijk onderkomen op dat adres worden we gastvrij onthaald  door eigenaresse Annemieke, die nadere uitleg geeft. “Onze winkel aan de Hoge Ham 147 wordt rigoureus verbouwd. Echt alles wordt vernieuwd, van de werkruimte  tot de etalage en van de kozijnen tot hogere plafonds. Deze verbouwing gaat duren tot half oktober, dan gaan we onze nieuwe zaak openen. We zijn heel blij dat we tot die tijd onze klanten van dienst kunnen zijn in dit tijdelijke onderkomen. Het is ook nog eens heel dicht in de buurt dus men hoeft er niet eens echt voor om te lopen.”

De komende drie maanden is Hoge Ham 136 dus het adres voor dagelijks verse bloemen van hoge kwaliteit en ambachtelijke en met passie vervaardigde originele boeketten en bloemstukken. Vanaf half oktober zit Chic Bloemenatelier dan weer op het oude vertrouwde adres. “Daar kijken we heel erg naar uit en hebben we nu al zin in” aldus Annemieke, die de winkel samen runt met mede-eigenaar Huib en medewerkster Judith.

Lees ook: Dongense bloembindster laat de wereld genieten

Reacties