Van den Noort Beachvolleybaltoernooi 2015

Foto:

Op 26-27-28 juni wordt een mooi en succesvol voetbalseizoen van V.V. Dongen afgesloten met een groots feestweekend. Met twee feestavonden en optredens van Radio 538DJ Jens Timmermans en Coverband Wicked Wood, zes volleybalvelden met max. 60 teams en honderden deelnemers zijn alle ingrediënten aanwezig om er een knaller van een feestweekend van te maken.

Traditiegetrouw zijn de volleybalvelden weer op het parkeerterrein van V.V. Dongen gelegen, waar we dit jaar meer velden hebben dan ooit. We rekenen daarom ook op jullie inschrijvingen en komst!

Met radio 538 DJ – Jens Timmermans hebben we op vrijdag 26 juni een affiche van formaat. Deze DJ van Nederlands bekendste radiostation presenteert een wervelende show, waarbij iedereen helemaal uit zijn dak kan gaan op de sound van Radio 538. Deze feestavond is voor V.V. Dongen-leden, sponsoren en vrijwilligers + één introducee (vanaf 16 jaar) en hiervoor geldt VOL=VOL.
Entree bedraagt € 5,00 p.p. (incl. 1 consumptie). De opbrengst komt geheel ten goede aan het crowdfundingproject. Het feest begint om 21.00 uur, dus kom op tijd en zorg dat je deze spectaculaire avond niet mist!

Zaterdagmiddag starten we met het grootste Beachvolleybaltoernooi van Dongen. Het stemt ons tevreden dat de velden weer als vanouds gelegen zijn op een door Van De Noort speciaal aangelegd strand op het parkeerterrein van V.V. Dongen. Dit jaar mikken we op 60 deelnemende teams en daar hebben we jullie voor nodig! De grootste club van Dongen heeft daarmee dan het grootste Beachvolleybaltoernooi. Er geldt een vrije inschrijving van € 30,00 per team. Ook deze opbrengst komt ten goede aan het crowdfundingproject.

Beachvolleybal is plezier. Wie heeft er op vakantie niet een keer aan het net gestaan en ervaren dat het een leuke bezigheid is voor jong en oud(er). Het is de bedoeling om dit jaar drie competities op te zetten en zo veel mogelijk gelijkwaardige teams in poules in te delen, zodat dit ten goede komt aan het plezier. Zo is er een dames- en herencompetitie, maar ook speciaal een gemengd ouder – senioren competitie. Wij zouden het bijzonder gaaf vinden als de rollen nu eens omgedraaid worden. Normaal staan ouders op zaterdag langs de lijn om alle kinderen aan te moedigen maar nu draaien we de rollen om. We zien graag dat ouders van een jeugdteam zich als team inschrijven voor deze bijzondere competitie, zodat ze zich kunnen laten aanmoedigen door hun kroost. Natuurlijk verwachten wij dat supporters, vrienden en andere bekenden zich ook inschrijven. Ook al heb je geen team, dan nog kun je jezelf inschrijven en zorgen we voor een samengesteld team. De boodschap is dat iedereen kan en mag meedoen, en dat sfeer en plezier belangrijker zijn dan winnen. Niet aarzelen en gewoon inschrijven!

Het toernooi loopt door tot in de avond. Speciaal voor dit weekend ontsteken we de BBQ en kan iedereen genieten van wat lekkers. Ook deze opbrengst komt weer geheel ten goede aan het project. De beachvolleybal wedstrijden lopen vervolgens feilloos over in de 2e feestavond, waardoor je dus lekker kunt blijven hangen. De zeer talentvolle coverband ‘Wicked Wood’ zorgt met bekende songs voor een zinderende avond voor jong en oud. Deze avond is de entree gratis en vrij toegankelijk, dus iedereen is van harte welkom. Opnieuw een feestje dat je niet wil missen.

De zondagmiddag staat vervolgens geheel in het teken van het vervolg van het beachvolleybaltoernooi en het nagenieten van twee gigantische feestavonden.
Iedereen dus het weekend van 26-27 en 28 juni vrijhouden en zorg dat je d’r bij bent! Inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi is heel eenvoudig. Stuur een mail met je teamnaam, namen van je teamgenoten en je contactgegevens naar: [email protected]

Reacties